Gateway M1 G2

Kijk hier voor datalog programma's en handleidingen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
oevelenj
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 jul 2018, 06:52
Installatie Land: Nederland
Locatie: Tilburg

Gateway M1 G2

Bericht door oevelenj » 07 jul 2018, 07:19

Ik heb een Gateway, via een app zou ik de opbrengst van de zonnepanelen kunnen uitlezen, maar als ik nu wil inloggen op de app krijg ik de melding no token returned, wie weet hier een oplossing voor, via de computer kan ik de gateway gewoon benaderen, wachtwoord is al gereset, gateway is al een paar keer gereset maar niets helpt, er is een helpdesk maar dat gaat alleen in het Engels of Duits, en deze talen beheers ik niet voldoende om te reageren.

Gr Jack

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10584
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Gateway M1 G2

Bericht door janus » 07 jul 2018, 08:01

Ik neem aan dat je het over de Delta omvormer hebt?

Is je telefoon wel verbonden met je Wifi netwerk op het moment dat je het probeert?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Gebruikersavatar
oevelenj
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 jul 2018, 06:52
Installatie Land: Nederland
Locatie: Tilburg

Re: Gateway M1 G2

Bericht door oevelenj » 07 jul 2018, 08:14

Ik heb een Delta omvormer, en een Delta Solivia Gateway M1 G2, hiermee kun je de opbrengst van de panelen monitoren.
en alles is verbonden met de WiFi

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10584
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Gateway M1 G2

Bericht door janus » 07 jul 2018, 08:59

En als je via de telefoon de gateway direct benadert, werkt het dan wel?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Gebruikersavatar
oevelenj
Berichten: 3
Lid geworden op: 07 jul 2018, 06:52
Installatie Land: Nederland
Locatie: Tilburg

Re: Gateway M1 G2

Bericht door oevelenj » 07 jul 2018, 13:40

nee ik kan de monitor op geen enkele wijze oproepen, ik denk dat het een wachtwoord probleem is, maar wachtwoord resetten helpt niet.

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 10584
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Gateway M1 G2

Bericht door janus » 07 jul 2018, 14:28

Als je via de browser van je telefoon geen verbinding kan maken lijkt het mij dat je geen verbinding hebt.
vandaar mijn vraag of de telefoon wel op hetzelfde netwerk zit dan de laptop en de gateway?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Plaats reactie