Onbetrouwbare regering

Nieuwe Weetjes, persberichten
Plaats reactie
leiepisser
Senior lid
Berichten: 422
Lid geworden op: 23 nov 2020, 13:53
Installatie Land: België

Re: Onbetrouwbare regering

Bericht door leiepisser »

m2ts schreef: 28 jul 2022, 00:54
turboke27 schreef: 27 jul 2022, 15:43 Er staat ook niet direct in eht artikel op welke grond ze naar de rechtbank trekt, dus geen idee hoeveel kans ze heeft om effectief iets te veranderen, of dat ze gewoon achteraf wil kunnen zeggen dat ze de arme mensen wil helpen maar spijtig genoeg gesaboteerd is door een "onmenselijk wereldvreemd ondemocratisch instituut" en "activistische rechters".
Ik geef maar wat suggesties...
Dat lijkt het inderdaad te zijn. Plat populisme. Zie bv. de drie vragen aan Kurt Deketelaere (professor energierecht): slaagkansen, argumenten, waarom.
Zie het "CV van Kurt De Ketelaere:
Expert-Senior Legal Advisor, Private Office of Mr. Kris Peeters, Minister for Public Works, Energy, Environ-ment and Nature, Flemish Regional Government (September 2004-June 2007)
Chief of Staff, Private Office of Mrs. Hilde Crevits, Minister for Public Works, Energy, Environment and Nature, Flemish Regional Government (July 2007-June 2009)
Chairman of the Board of Directors, VREG (Flemish Regulator of the Electricity and Gas Market) (February 2012-February 2017)
Makkelijk praten als je deel uitmaakte van de mislukkingen van zowel de kabinetten van de ministers, als van de VREG.
Gebruikersavatar
m2ts
Master lid
Berichten: 828
Lid geworden op: 21 mei 2013, 17:37
Installatie Land: België

Re: Onbetrouwbare regering

Bericht door m2ts »

Zo'n achtergrondinfo is interessant! Alleen mag het je niet weerhouden om op zijn 3 punten ook inhoudelijk te reageren, dat mis ik nu nog.

En nog een oprechte vraag: wat zijn de mislukkingen allemaal van de VREG?
PV: 4410 Wp;40°;23° helling. Ecopower.
leiepisser
Senior lid
Berichten: 422
Lid geworden op: 23 nov 2020, 13:53
Installatie Land: België

Re: Onbetrouwbare regering

Bericht door leiepisser »

m2ts schreef: 01 aug 2022, 18:17 Zo'n achtergrondinfo is interessant! Alleen mag het je niet weerhouden om op zijn 3 punten ook inhoudelijk te reageren, dat mis ik nu nog.

En nog een oprechte vraag: wat zijn de mislukkingen allemaal van de VREG?
De grootste mislukking is alvast de terugdraaiende teller. Vooral het feit dat die op de dag van vandaag nog steeds bestaat bij particuliere zonnepaneeleigenaars. Er had vanaf installatie nr. 1 minstens een meter moeten staan die afname en injectie afzonderlijk meet. Maar men is eromheen blijven fietsen met allerhande nieuwe tarieven en regelingen, zonder de kern van de zaak aan te pakken, wat maakt dat ieder tarief op basis van metingen die niet met een analoge meter kunnen gebeuren, gedoemd is om een miskleun te worden.
Het straffe is dat De Ketelaere nu net terecht aanhaalt dat de digitale meter dringend versneld ingevoerd moet worden, terwijl dat vanuit de instanties waar hij zèlf deel van uitmaakte altijd op de lange baan is geschoven...
Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe weetjes, persberichten”