Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Hier worden de nieuwe functies op het forum besproken.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 9073
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door janus » 09 okt 2017, 17:14

Pieters schreef:
09 okt 2017, 17:08
Ik heb mijn resultaten wel al op 1 of 2 oktober ingegeven.

Je staat dan ook gewoon in de lijst
Pieters Marc: Sanyo + SMA 815 93,2 3,11 95,3 %

Ik neem aan dat je op de grafiek ook zichtbaar bent?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Tevreden over het forum, overweeg een donatie

Gebruikersavatar
Pieters
lid
Berichten: 20
Lid geworden op: 24 feb 2017, 19:08
Installatie Land: België
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door Pieters » 09 okt 2017, 17:17

Ik sta idd in de lijst, maar vind mezelf niet terug op de grafieken.

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 9073
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door janus » 09 okt 2017, 17:26

Dan moet iemand anders even vertellen of bij hun die functie wel werkt, ikzelf gebruik dat namelijk niet.
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Tevreden over het forum, overweeg een donatie

Gebruikersavatar
Bollocks
VZW erelid
VZW erelid
Berichten: 468
Lid geworden op: 17 mei 2013, 15:07
Installatie Land: België
Locatie: Merchtem
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door Bollocks » 09 okt 2017, 17:34

Hier geen probleem, zichtbaar in tabel EN in grafiek.... :tu:
32 x Atersa 230W, helling 40°, 160°, 2 x SMA 3300TLHC, plaatsing 12 mei 2009 - Merchtem

VZW Zonstraal; lid 33

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 9073
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door janus » 09 okt 2017, 17:42

@Pieters misschien je browser cache even vernieuwen dan met F5?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Tevreden over het forum, overweeg een donatie

Gebruikersavatar
Pieters
lid
Berichten: 20
Lid geworden op: 24 feb 2017, 19:08
Installatie Land: België
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door Pieters » 09 okt 2017, 17:45

Dat verandert niets. Nu ja, het is geen zo'n probleem maar ik vond het wel leuk om direct mijn plaats te zien in die grafieken.

Gebruikersavatar
DaRkMaN_FX
Master lid
Berichten: 1761
Lid geworden op: 17 mei 2013, 09:03
Installatie Land: België
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door DaRkMaN_FX » 09 okt 2017, 17:47

Je staat er toch tussen

Pieters Marc: Sanyo + SMA 815 93,2 3,11 95,3 %
PV1: 30 x ERA Black Solar 190WP, Kostal PIKO 5.5, O: 165° : H:30° | PV2: 16 x LG NeON2 Black 300WP, SMA3000TL-21, O: 255° : H:30° | PV3: 10 x LG NeON2 Black 300WP, SMASB1.5-1VL-40, O: 75 & 255° (polystring) : H:30° | WP: Nibe F1145-12 | ZB: Tisun FI 2/3 + Tisun FS 375/1R

Gebruikersavatar
Pieters
lid
Berichten: 20
Lid geworden op: 24 feb 2017, 19:08
Installatie Land: België
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door Pieters » 09 okt 2017, 17:50

Idd, in de lijst sta ik, maar mijn installatie was in september ook gemerkt in de grafieken, nu niet.

Gebruikersavatar
Stef
Forum moderator
Forum moderator
Berichten: 157
Lid geworden op: 17 mei 2013, 09:13
Installatie Land: België
Locatie: Retie
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door Stef » 10 okt 2017, 21:54

De tabel wordt inderdaad om de x tijd gefresht.
Voor de eerste 7 dagen van de maand en de laatste dag van de maand na 13u is dit elk uur, de andere dagen is dit om 22u.

Voor de grafieken, die zijn in real time. Dus van zodra je iets ingegeven hebt, zou dit zichtbaar moeten zijn.
Eventueel eens met CTRL+F5 of SHIFT+F5 de pagina refreshen zodat de cache wordt overslagen.
Dat kan soms helpen.

Stef

Gebruikersavatar
Pieters
lid
Berichten: 20
Lid geworden op: 24 feb 2017, 19:08
Installatie Land: België
Contacteer:

Re: Installatie ingeven in gebruikerspaneel

Bericht door Pieters » 10 okt 2017, 21:57

Aha, met CTRL F5 is het gelukt. Bedankt!

Plaats reactie