Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Kijk hier voor info over zelfbouw projecten.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Luc6580
Senior lid
Berichten: 312
Lid geworden op: 17 mei 2013, 10:49
Installatie Land: België
Locatie: Gijzegem (Aalst)
Contacteer:

Re: Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Bericht door Luc6580 »

Wat is :" remote shutdown stekker"?
Ik heb een Goodwe 1000-NS en ken dit niet.

Gebruikersavatar
BertG
junior lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 27 mei 2020, 16:13
Installatie Land: België
Locatie: Westerlo

Re: Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Bericht door BertG »

Zit bij mijn omvormer tussen de wifi en AC stekker aansluiting. Denk niet dat elke versie dit heeft.

Gebruikersavatar
BertG
junior lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 27 mei 2020, 16:13
Installatie Land: België
Locatie: Westerlo

Re: Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Bericht door BertG »

Nog een aanvullende vraag:

De Goodwe 2500 omvormer blijft in de correcte landinstelling steevast hangen op een vermogen van 2300W terwijl die in de standaard 50Hz instelling wel tot zijn max. vermogen van 2500w kwam. Iemand een verklaring daarvoor?

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14145
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Bericht door janus »

Hij zou zelfs naar 2750W moeten kunnen
https://cdn.webshopapp.com/shops/94720/ ... 1590666047
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Gebruikersavatar
BertG
junior lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 27 mei 2020, 16:13
Installatie Land: België
Locatie: Westerlo

Re: Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Bericht door BertG »

Verschil zit 'em blijkbaar aan de DC zijde, in landinstelling België Vpv 260V, in 50Hz default 295V. Die laatste ligt ook meer in lijn van wat de string moet kunnen leveren. Scheelt toch bijna 10% aan opbrengst. Vreemd dat die dat doet.

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 14145
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Probleem: Spanning op string maar geen stroom (zelfbouw)

Bericht door janus »

Sorry maar dat snap ik niet?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Plaats reactie