Enphase op delta 3x230 Onderwerp is opgelost

Plaatst hier uw vragen en opmerkingen over omvormers
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Rolf078
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 nov 2020, 01:06
Installatie Land: België

Enphase op delta 3x230

Bericht door Rolf078 »

Hoe kan ik de micro omvormers van Enphase
Het best aansluiten op een 3x230 netwerk.
Of zijn voor dit netwerk niet geschikt.
Een 3 fase q-relais lukt al niet denk ik.




Graag jullie advies.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 15306
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Enphase op delta 3x230

Bericht door janus »

Verplaatst naar omvormers.
Wat je vraag betreft die is hier pas ook al ter sprake gekomen, heb je dat niet gevonden met de zoekfunctie?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 15306
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Enphase op delta 3x230

Bericht door janus »

viewtopic.php?p=282529#p282529

Beantwoord dit je vragen?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Gebruikersavatar
Rolf078
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 nov 2020, 01:06
Installatie Land: België

Re: Enphase op delta 3x230

Bericht door Rolf078 »

Niet helemaal.

Ik weet eigenlijk nog altijd niet of enphase omvromers op een 3x230 zonder N werken en ik ze
best aansluit.
Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 15306
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Enphase op delta 3x230

Bericht door janus »

De omvormers werken wel op 3x230V de monitoring niet.
Maar misschien kun je het allemaal op 2 fase aansluiten?
Hoeveel W ga je plaatsen?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Gebruikersavatar
Rolf078
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 nov 2020, 01:06
Installatie Land: België

Re: Enphase op delta 3x230

Bericht door Rolf078 »

Dus dan kan je niet zien hoeveel stroom je panelen opbrengen?

Ik dacht 12 panelen van 395 op 12 omvormers van 295 te plaasten IQ7 plus.
Dus zo een 3540 Watt.

Als ik je goed begrijp bedoel je om 2x6 PV met elk een eigen 1 Fase Q relais een zekering en een Aardlek te voor zien.

Waarom kan ik het niet meten, de meterd werk hier niet bij zeker?

Kan ik in dit systeem ook dan 3x4PV doen?

Mvg

Rolf
Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 15306
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Enphase op delta 3x230

Bericht door janus »

3500W mag je op 1 fase aansluiten.
Bij jouw zijn dat dan 2 fase (L1 + L2)
En dan de Enphase Envoy S op diezelfde 2 fase aansluiten.
Denk wel dat dat werkt maar toch best even navragen.
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg
Plaats reactie