Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Allerlei
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Billie
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 mei 2018, 08:36
Installatie Land: België
Locatie: Wevelgem

Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Bericht door Billie » 21 mei 2018, 08:51

Hallo,

iemand ervaring met foutcode Er 29 van omvormer GE SVT PVIN02KS? Ik stel vast dat opbrengst duidelijk lager is en heb Er29 vastgesteld ? Weet iemand hoe dit op te lossen ? Dank

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 12136
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Bericht door janus » 21 mei 2018, 10:02

De DC stroom zou te hoog zijn, welke panelen staan ervoor en hoe zijn die aangesloten?
Kun je de DC stroom uitlezen?
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Gebruikersavatar
Billie
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 mei 2018, 08:36
Installatie Land: België
Locatie: Wevelgem

Re: Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Bericht door Billie » 21 mei 2018, 11:57

Hallo,

Deze info lees ik af :

DC stroom is 234 tot 237 V

panelen :

18 stuks , Suntech nominaal 180Wp , 2 circuits , totaal 3240 Wp

groeten

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 12136
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Bericht door janus » 21 mei 2018, 12:02

DC stroom is 234 tot 237 V
Stroom is in A (Ampère)
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Gebruikersavatar
Billie
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 mei 2018, 08:36
Installatie Land: België
Locatie: Wevelgem

Re: Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Bericht door Billie » 21 mei 2018, 12:07

OK , juist , ik vind tot 1,4 A , dan valt het uit

Gebruikersavatar
janus
Site Admin
Site Admin
Berichten: 12136
Lid geworden op: 04 mar 2009, 22:39
Installatie Land: Ander
Locatie: Ten zuiden van antwerpen
Sponsor ons: Afbeelding
Contacteer:

Re: Foutmeldign Er29 van GE omvormer

Bericht door janus » 21 mei 2018, 15:20

je panelen moeten 5A geven volgens de specs, probleem zit daar dan ook vermoedelijk, slechte verbinding misschien.
.
Mijn wens is: "Dat ook in de toekomst de zon voor iedereen gratis op mag komen."

Gelieve geen technische vragen via pb Klik voor Uitleg

Plaats reactie