ZONSTRAAL FORUM - Registratie

Door het bezoeken van “ZONSTRAAL FORUM” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “ZONSTRAAL FORUM”, “https://www.zonstraal.be/forum”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “ZONSTRAAL FORUM” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “ZONSTRAAL FORUM”. Blijf je gebruik maken van “ZONSTRAAL FORUM”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “ZONSTRAAL FORUM” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “ZONSTRAAL FORUM” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “ZONSTRAAL FORUM” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen. Verder worden leden niet verwijdert uit de database. Berichten worden eigendom van het forum vanaf het moment dat ze geplaatst zijn, en worden niet verwijdert omdat dat de leesbaarheid van het forum schaad. Wanneer je niet langer deel wilt nemen aan dit forum, log je gewoon niet meer in. Je kan wel zelf eventuele persoonlijke gegevens wijzigen of verwijderen zoals je onderschrift, avatar, website enz. Je emailadres kan je ook veranderen. Het bewust aanmaken van een tweede account is niet toegestaan en zal resulteren in het verwijderen van beide accounts.